jag

jag

fredag 18 januari 2019

Nu ser fler och fler det jag såg.


Först såg jag Ekdal och Ekdal.

I det första programmet talade man om det förlorade folkhemmet.
Partier och ledare i samhället går mot en globalisering. Vi gick med i EU vi är nu på väg mot ett globalt samfund.
Vilket betyder inga gränser, fri handel mellan jordens alla länder och inga religioner (därför har vi tagit bort kristendomen, den är inte ens en statsreligion i vårt land) och folk skall kunna röra sig fritt över alla gränser. Kort och gott ett mång kulturellt samhälle. Sanningen att säga är det en omöjlighet, om vi öppnar våra gränser för alla kommer vi invaderas av Afrikaner, Syd amerikaner och Araber. Å andra sidan blir ju dessa länder folktomma...

I går tittade jag på BBC news. där man tolkade de nya mat rönen lite annorlunda och beskrev det så här (fritt tolkat) vi i västvärlden måste sluta äta kött för 2050 är vi 10 miljarder på jorden och vi kan inte försörja alla dem. men det var bara väst som skulle sluta äta kött för utvecklingsländerna behöver kött för att få i sig all näring och på ett effektivt sätt. Kött är en effektiv energi källa. Om vi inte följer rådet kommer 11 miljoner dö varje år. Hur många dör varje år ändå?
Ursäkta men är inte det en välgärning med tanke på att vi inte kan bli så många fler?
Blir vi för många kommer sjukdomar och virus/bakteriesjukdomar ta kol på oss ändå.

Sen såg jag opinion live. Där talade man om avsaknaden av solidaritet och medmänsklighet.
Bland annat tog man upp datingen.
Vi har aldrig haft så stort urval att hitta någon. Förr var det till att hitta någon i byn nu kan vi leta partner i hela världen om vi vill.
Men vi har aldrig haft så många singlar i världen som just nu.
Varför?
För att vi är så självgoda och har så hög självskattning att praktiskt taget ingen duger. Vi orkar inte kämpa för det vi har, vi letar något nytt  - den perfekta partnern. Som enligt mig sällan finns att skåda i verkliga livet.

Partnerskap är ett givande och tagande, man slipas mot varann och till slut finns det en god passform man kan leva med.

Allt fler människor mår allt sämre och det beror också på internet. Vi matas dagligen med andras perfekta liv. Snygga, framgångsrika och med stylad tillvaro. Här finns inga rynkor, inga finnar, perfekt yttre i ett perfekt hem.
Men verkligheten ser inte ut så. Nu går ett program på SVT PLAY "mitt perfekta liv" som handlar om skiten och verkligheten bakom glamlooken.

Vi har ett autistiskt samhälle där ingen bryr sig om någon annan än sig själv. Vi har ett samhälle där eliten stirrar sig blind på sina egna möjligheter i en global värld.

I stugorna sitter vanligt hederligt folk och vill ha tillbaka den tid som flytt. Man vill kunna skicka brev med posten och de kommer fram. Man vill kunna gå till affären, posten, banken och alla andra saker inte allt för långt hemifrån.

Just nu är det ett ramaskri från Hovsta, de kan inte längre få posten i brevlådan utanför dörren där det är bilfritt. Och????
Vi på landet har haft det så sen 2003 då posten buntade ihop alla brevlådor på våra villagator för att slippa stanna så ofta. Detta gör att jag inte kan hämta vår post under vintern eller tidig vår. Gatan är glashal.

Vi betalar samma skatt som stadsborna.
Ska utvecklingen fortsätta så här är det dags för olika skattesatser beroende på var du bor och vilken service du har tillgång till.


Det är heller ingen mening med att rösta längre. Spelar ingen roll vilket parti du väljer att lägga din röst på, det är ändå till sist politikerna i riksdagen som bestämmer hur det ska bli.
Vem fan ville ha en socialliberal moderat politik med inslag av maskros perspektiv? Vem vill styra ett land med ett annat partis budget och genom föra två andra partiers politik? Det måste vara en hunger att ha makt som ligger bakom.
Vad folket vill skiter man i.

Jag hade hellre sett ett omval. För om vi haft omval hade folk inte stöd röstat på partier som ligger precisss ovanför spärren. Då hade man insett att det som gäller nu är moderater, Sverige demokrater eller sossarna. Varför ska L har så stort inflytande som knappt har några mandat?

Hela skiten är sjukt. och nu diskuterar man att ta bort spärren på 4%. fint tänker man då kan ju inte L åka ut. men man glömmer att vitt ariskt motstånd, Fi, och Nordfront kan komma in i riksdagen. Vill vi det? med tanke på att SD då ser ut som söndagsskolebarn i jämförelse.

Leve Sverige skit i mångkulturen det slutar ändå med att hela världen springer runt i slöja och bönerutropen skallar där kyrkklockorna hördes förr. Är vi på väg mot en jätte stor islamisk stat, då är det ju meningslöst att bekämpa IS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.