jag

jag

lördag 25 november 2017

SD - den som är skuldfri kasta första sten



Jag har tittat på landsmötet som SD har i Norrköping just nu.
Jag hör ironin i programledarnas röster när de berättar om dagen i tv. SVT har bestämt sig för att vinkla sina neutrala program, för visst ska väl public service vara oberoende och neutralt?

TV är långt ifrån neutralt varken politiskt eller åsikts fritt och neutralt. Allt är vinklat och det finns ständigt en fostrande under ton inte bara när man tar upp SD utan även i flyktingpolitiken, och allt annat också.

SD är alltså ett nazistparti. Hur framgår det? Jag har läst partiprogrammet och som jag ser det är SD inte värre än någon annan.
Ja men historisk, historiskt  hade de nazist sympatier. - Och?
Vi tar en titt på den viktiga historien.

Socialdemokratins historia är nästan fläckfri.
I och med att de satt i en samlingsregering 1945 var de också delaktiga i baltutlämningen.
Men jag minns 70-talet då facket vägrade arbetskläder och även skyddskläder till fattiga som inte var med i facket.

Vi drar hela borgarpacket.

Vi kan ju börja med att de besuttna utnyttjat fattigt folk sen medeltiden. Man pryglade sina anställda pigor och drängar.
I Arjeplog bestal läkaren samerna på allt silver därför finns det ett silver muséum där. Det var också  doktorer som mätte skallar på samer och bestämde vilka som fick skaffa barn. Satte sjuka, funktionshindrade, fula och förståndshandikappade på anstalt där de plågades å det grövsta. Vi var på den tiden mycket för rashygien, något som sen Hitler anmanade.
Många fina var dessutom nazist sympatisörer under 2 världskriget.

Sen har vi de kristna. De fick mängder med folk brända på bål i häxjaktens Sverige. De såg också till att många begravdes utanför kyrkogården. Man piskade upp lynchstämning mot kvinnor som fått barn utanför ett äktenskap. man hjälpte överhögheten att hålla pöbeln på plats med svavelosande domedags predikningar. Man skiljde på folk och folk.
Och långt innan dess, hur många mördades inte i Gudsnamn under korstågen? Hur många "vildar" tvångs kristnades till deras egen undergång?

Så har vi vänsterpartiet fd kommunisterna.

Kommunismen har i alla tider stått för mängder med massmord, förföljelse och död. Hur många miljoner dömde inte Lenin och Stalin till en säker död i arbetsläger? Vi har idag några kommunistländer kvar bla Kina och Cuba. Ryssland har gjort sig kvitt sovjet tiden. Alla minns sovjet tidens angiveri och den berömda skräck organisationen KGB.

Just vänster partiet skriker högst mot SD och ändå är de väl det minst rumsrena partiet i Sverige.

Visst jude utrotningen var den värsta förföljelsen som världen skådat. men det har följt fler..
Jag inser att några i SD anser sig som nazister med det finns såna i nästan alla partier, även om dessa inte torgför sina åsikter.

Men det märkliga är att i dag förföljs Judar av muslimer både i sina hemländer och i Sverige. Hur mycket hör vi om det?
Hur många människor har inte muslimer mördat i Allahs namn och ändå är dessa människor välkomna i politiken och på andra ställen? ska inte dom också göras kollektivt ansvariga för sina trosfränders handlingar?

Så det parti som inte har några lik i garderoben, kasta första stenen.

Det lär inte bli så många stenar...

Sen kan man fråga sig när Sverige slutade vara en demokrati.
Jo så är det. För 1 miljon människor röstade faktiskt på SD och deras röster har man helt enkelt inte tagit notis om, när man stänger ute SD från de fina rummen.
varför får vänstern sitta med?

Flera miljoner människor inser att vår flyktingpolitik raserat hela det svenska samhället och hela socialförsäkringssystemet. Så till den milda grad att vi inte längre har råd byta blöjor på de gamla, hjälpa de svagaste i samhället med hjälp i livet LSS.
Ändå är det den motsatta åsikten som ständigt förs fram i TV och media.

Kvinnor torgför sina kränkningar i #Metoo kampanjen. men när blev människor skyldiga innan de fått en rättegång?
Nu blir män av med jobbet, hängs ut i media och utan att få sin sak prövad i domstol. Några erkänner och gör avbön. Men att ta heder och inkomst ifrån dem???

Visst de har betett sig som svin, men den som varit värst han är inte svensk så han får inte sitt namn uthängt. han som har en fru i svenska akademin. Eller är han för "fin" för att hängas ut eller beror det på att han fått så många fina utmärkelser trots att alla vetat vad han hållit på med? skäms Sverige?

Nästa år är det val. kvinnofridsfrågan borde vara ett ämne även då.
Men det vi verkligen borde debattera och få välja är om vi ska låta Sverige falla sönder för att kunna låta alla stanna och ta in fler?
Eller ska vi sätta stopp nu och ta hand om dem som har rätt att vara här och om alla dem som lider i Sverige just nu.
Vi är många, sjuka, som tvingas leva på allmosor från staten. Vi är många som nekats handikappersättning, sjukersättning, LSS, assistenter, vårdbidrag, en pension man kan leva på, Ja till och med sjukvård. Vi är många arbetslösa som inte får någon hjälp till ett jobb som får en inkomst man inte kan leva på. Vi är många som nekas socialbidrag om vi inte säljer allt vi äger och har.

Många svårt sjuka, förvridna av värk tvingas jobba fast det egentligen inte går.

Jag vet inte om SD tänker hålla det de vill göra eller svika som alla andra.
men mitt intryck är att de vill bevara landsbygden och göra det möjligt att bo där.
De vill förbättra sjukvården och göra det möjligt att rekrytera läkare till Norrlands kommunerna.


Något som ingen nämnt är......

..att samerna vill byta namn på Lapporten. ja men självklart.
Varför ska vi lyssna på anti rasisterna och byta namn på negerbollen ( som inte har ett dugg med mörkhyade människor att göra, Negro betyder svart) självklart ska Lapporten heta sapmiporten, porten till sameland.
Lappspetsen kan heta samispets. Lappkast kan vi döpa till kovändning.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.