jag

jag

onsdag 9 augusti 2017

Fotledsoperation del 3 iväntan på rehab

För två veckor sedan började foten göra ont. Den svullnade upp blev lila och jag fick otroligt ont.
Först en värk upp i skinkan som är mörk och jämn. Den står jag ut med.
Sen en tryckande smärta som kommer så fort foten inte ligger i högläge den kommer i samband med svullnad. och foten blir först röd sen blå.

Utöver det en skärande brännande smärta på fotens översida och bakom första trampdynan. Den gör mig galen.
Sen en socker dricks smärta som är svårt stickande. Sen en huggande smärta så jag hoppar högt och foten lyfter från underlaget.

Jag skrev på mina vård kontakter till ortopeden men fick inget svar så jag ringde fick en tid på röntgen och till jouren.
Min dr är på semester.

Nej inga förändringar skelett mässigt. Men jag blev bemött av den unga läkaren som om jag är en gnällig tablettmissbrukande kärring.

Nej inte äta tramadol du ska äta 2 Alvedon 665 mg och en Tradil tre gånger om dagen sen kan du sluta med Tramadol.
J o tjena!

Jag gick hem följde ordinationen och värken från helvetet tog vid. Tre dagar i sängen.
Tradil är en antiinflammatorisk tablett och jag tänkte att kortison är ju det också, måste ändå ta kortison för jag kan inte äta tradil, brufen, mfl utan att få astma och såklart magsår som kom direkt. Kortisonet tog ner svullnaden, tack men smärtan var kvar.

Jag känner mig kränkt och förtvivlad för jag kan stå ut med en smärta men inte alla.
Nu har jag frånsett värken svårt att andas och ont i magen äter omeprasol för det.

Jag äter inte tabletter om jag inte måste, jag är van vid smärta men jag är också van vid att när det blir för jävligt så kan jag bli smärtfri för några timmar eller så. Det går inte nu.

Jag har så ont nu trots att jag äter mer tramadol än före läkarbesöket, (nåt måste man ju få bestämma själv) att jag skakar och inte riktigt kan vara närvarande i nuet. Den här smärtan blockerar hela min hjärna.


Jag är psykiskt slut efter ett par veckor i denna smärta. Får jag ingen hjälp måste jag välja mellan att supa skallen av mig eller ta livet av mig. Har ändå inget liv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.