jag

jag

måndag 2 september 2019

Invandringen en katastrof


Alla skriker nu högt, vi måste göra något åt invandringen, integrationen, gängkriminaliteten.
Snacksalighetens tid är nu slut. Men vi ska ändå utreda...vad?
Sverige befinner sig i ett inbördeskrig och ingen ser det. Vi kommer förlora det om inget görs.

Kriminella skjuter nu familjemedlemmar till varann i stället för varann. Kvinnor och barn.
Är detta verkligen Sverige är det inte ett krig i Syrien jag beskriver?
Nej Malmö,Linköping,Örebro och Stockholm.

I Filipstad är arbetslösheten blad icke Européer över 80%.
Citat " det finns ingen arbetsmarknad för utrikesfödda analfabeter" över 40. källa UG.

Hur ser det ut i övriga Sverige?

I Nyköping är det ett helt område som blivit Somaliskt, egna lagar, månggifte, barnäktenskap, sharialagar....
I en skola någonstans i Sverige har rektor bestämt att i moderna språk skall eleverna läsa arabiska.

Sverige håller på att bli en muslimsk, arabisk utpost i norr. eu skiter i oss. hela världen skiter i oss.
För varje invandrare/flykting vi tar emot så slipper de en.

Jag är kristen. Jag värnar svensk kultur. jag är nationalist jag älskar mitt land och jag försvarar Sverige vid en invasion.
Men det är försent den har redan skett och militären har ingen aning, de spejar mot Ryssland..

Vi försvarar asylrätten men hur stabil är den om man kan åka hem på semester så fort man fått svenskt medborgaskap och dessutom gifta bort sina barn i hemlandet. Det ökar anhöriginvandringen enormt lägg sen till alla barn som kommer komma, mormor, morfar, farmor farfar, morbror farbror.......

I Filipstad flyttar svenskarna bort. vad gör vi när hela kommuner blivit invandrarförläggningar utan skatteintäkter?
Det kommer hända.

Varför är det så behjärtansvärt med muslimer?
I Sverige sitter tusentals Romer och tigger. De kommer från vidriga förhållanden i Rumänien, Bulgarien Polen mfl länder. Deras barn tas ifrån dem. De får inga jobb. En etnisk utrensning av Romer i Europa. Vi vänder dem ryggen. Varför?
De har samma bakgrund som vi, de har samma religion kristna eller katoliker. De går lättare att integrera i samhället. Männen vill faktiskt jobba. Ge dem en utbildning, språk och de försörjer sig själva. Å kom inte med dravlet att de stjäl. Jag hade två Romska barn här i ett års tid. de var urfattiga. De stal aldrig så mycket som en knappnål här. De var trevliga och deras mamma hade det svårt och var ändå generös när mitt barn var hos dem, med det de hade.


Varför har Sverige tagit på sig att vara hela världens invandrarförläggning?

Varför tar dessa stackars asylsökande kriget med sig hit? Varför vill de som flyr till fred och frihet starta ett nytt krig här?


Vi kan inte sätta arbetslösa analfabeter över 40(troligen inte ens över 30 år) i arbete. Det tar för långtid att först lära dem sitt eget språk sen svenska och en yrkesutbildning. men utbildade läkare från Syrien får vänta i 5 år(hittills) på att få hjälp och vi har läkarbrist....
Vad är det för fel????
Vi ska satsa på barnen istället.
Det kan vi skita i.
Barn till analfabeter, icke integrerade invandrare kommer inte läsa till läkare eller ens till verkstadsarbetare. Morsan och farsan levde ju på bidrag... och de kommer i pengahungerns kölvatten sugas upp av kriminella gäng.

Så vad återstår. Spräng (inte bokstavligt) enklaverna no-go zonerna och de utbett muslimska områdena. Det ska inte bli lilla Syrien, Libanon eller Somalia någonstans. Då får vi hela grupper i samhället som aldrig någonsin kommer integrera sig.
Vad kommer det kosta av tolkar vart de ska, eller ska de få bilda hela samhällen med egen skola på deras språk, egen blåljuspersonal(vem törs åka in där?) egen domstol, egna lagar egna poliser......

Men vi ska absolut inte dra alla över en kam. Många har integrerat sig, skaffat ett liv och ställer upp på Sverige.
Faktiskt de allra flesta. Ska de få lida över att vi inte kan hjälpa dem få fred och ett tryggt liv i Sverige?

Men de som inte gör det kan inte ha en plats i vår välfärd. Vi kan inte underblåsa kriminalitet med socialbidrag, sjukvård och rättsväsende. Skicka hem dem med livslång utvisning. För de flydde ju från krig och umbäranden.

Vi kan inte se nya svenskar skjutas på öppengata för att deras män är kriminella. Vi kan inte låta barn dö i sängen av granatsplitter eller kulor. Eller i bilar sprängda av andra kriminella. Hur vet vi att det en dag inte stryker med en oskyldig?
Oskyldiga barn invandrade eller inte får ALDRIG DÖ för andras kriminalitet i vårt land, det är vår FÖRBANNADE SKYLDIGHET att skydda dem.

Kriminalitet måste stävjas, antingen den kommer från svenska gäng eller andra.
Droghandeln måste stoppas vem det än är som säljer.

Ett medborgarskap skall dras in om man som utrikesfödd gör grova brott i Sverige. Då är man ju inte längre här för att fly ett krig, då är man här för att föra krig.
Svenskar som gör grova brott kan vi sätta bakom lås och bo tills döddagar.
Vad hjälper det med längre straff hårdare tag om man ändå kan komma ut efter halvtiden?
Fullstraffskala för barn, nej.
Men gå in med förebyggande åtgärder. Flytta familjen långt bort. Alternativ sätt ungen i svenskt fosterhem med dubbel betalning till hemmet. Förläng ungdomars tid för omhändertagande till 20 år.

Stäng radikaliserande moskéer Vi vet ju vilka imamer som är där. De som sköter sig får vara kvar.

Sluta lalla. Börja handla. Områden där det är bilbränder, upplopp, mm gå in med militär rensa upp hela skiten. sätt upp övervakningskameror i varenda hörn, torg, uppgång, garage, galleria.... ha polis på plats med uppbackning av insatsstyrkan vid behov. Ja det kanske måste finnas fler insatsstyrkor utposterade i städerna, Göteborg, Malmö, Örebro mfl .

Varför är de politiska partierna så flata?
Därför att radikala islamister tagit sig in i partitopparna. Se på vänsterpartiet som slängde ut kvinnan som kämpar för kvinnors lika värde och mot kvinnoförtryck. Det är ju inte vad partiledaren står för, det kan jag aldrig tänka mig.














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.