jag

jag

fredag 22 april 2022

Idiotens tid är nu

 Jag gillade Putin.

Hag fixade pension åt Rysslands gamlingar. Han fixade jobb. Han red omkring i bergen som en Rambo. Cool.

Men bakom den gulliga, sexiga fasaden fanns flera älskarinnor, två fruar och en hög oligarker som han frikostigt delade med sig av Rysslands pengar till. FRUKTANSVÄRT.

Detta chockade mig. Men alla tycks ha vetat det hela tiden.

Han tågade in i Krim. Det tyckte jag inte gjorde något då alla sa att Krim mestadels bestod av ryssar. Det var nu inte sant.

Ukraina är Ryssland, eller har i alla fall varit tills Sovjetstaten föll. En obehaglig stat som satte folk i arbetsläger för deras åsikter. Ett land som betalade angivare så ingen kunde lita på en enda människa inte ens sina egna barn. Stalin, Lenin som fyllde Sibirien med fångar. Som dödade sina egna närmaste män av skräck för att tappa kontrollen.


Konstigt, visst känns det igen? Har Ryssland alltså inte kommit längre än att man bytt namn?

Nej tyvärr. Samma terror, samma idioter på presidentposten. Samma empatilöshet, samma skräck för att dö, samma hat, och samma grymhet. Man fängslar barn och nittioåringar för att de kallar kriget i Ukraina för krig. 

Putin bakbinder hela FN och dess säkerhetsråd, eftersom han har vetorätt.

Därför inga trupper från fredsbevarande styrkor i Ukraina.

Hat, hat, hat.

Ukraina är bara en grus hög.

Presidenten ber på sina bra knän, hjälp oss. Vi skickar västar, hjälmar och lite patroner. Världen ser på. Tusentals civila mördas, torteras, och våldtas. Barn lemlästas inför sina föräldrar.

 Barbari. 

Vi ser på. 

När det nästan säkert går åt helvete skickar USA lite bättre vapen. men vet vi ens om det finns någon som kan använda dem? vet vi om det finns några soldater kvar? Vad vet vi alls?

Putin the leader of the world. ja så kan man säga han håller hela världen i skräck.

Ukraina råkade bara bli det land han bestämde sig för att ta. Han kollar nu hur långt han kan gå. Nej vi kan inget gör vi vill inte ha ett tredje världskrig. Vad har vi nu?

Ukraina stod för en tredje dela av allt spannmål som producerades i världen. Ryssland för hela Europas konstgödsel tillverkning.

Jag säger bara det att hade landet Ukraina legat i mellanöstern hade det varit slut på kriget. USA ha de bombat Ryssland tillbaka till stenålder.

Putin har sakta men säkert planerat detta sen han tillträdde. Han är nästan självförsörjande på mat mm.

Väst ställer oligarker under sanktioner. Helt meningslöst. Möjligen okej med tanker på att det är ryska folkets pengar. 

men som påtryckningsmedel är det värdelöst. den som tycker något annat än Putin dör, två oligarker är redan döda. Andra olik tänkande sitter i fängelse på obestämd tid. Ingen vågar säga ifrån till denna idiot.

Tråkigt bara att han är smart i sin dumhet. Titta på dokumentärerna om Ryssland, Putin och Ukraina på svt play. Nästan hela Afrika styrs indirekt av Putin.

Han krigade i Syrien. INGA MEDIER berättade om den fruktansvärda tortyr, stympning mm hans förband stod för i Syrien. Varför?

kanske för att vi inte ska tycka synd om muslimerna?

Apropå krig, ingen talar heller om varför Saudi är inne i Jemen. Där försiggår ett annat folkmord. Vi ser bara svältande barn på tv fladdra förbi, samma ungar som i krigets Afrika. Hur ska det kunna skapa förtroende?

Vi har en inflation som snart slår allt. På grund av kriget i Ukraina eller pandemin eller tja varför?

Huspriserna förväntas sjuka med 35% kul om man just köpt sin lägenhet på Östermalm och den sjönk med sisådär 2 mille. Får man ens lån?

USA tröttnade på Saddam Hussein, sa att han hade kärnvapen, hittade inga så honom hängde man. Gaddafi mördades av USA. Usama Binladen, men nu går det plötsligt inte avlägsna Putin.

DETTA KRIG ÄR EN KATASTROF förvisso är alla krig det. 44 miljoner på flykt om de lever tusentals är mördade.

DETTA KRIG ÄR HISTORIENS VÄRSTA SVEK.

Hela Europa tittar på medan en galen Ryss jävel håller hela världen som gisslan medan han utrotar ett helt land och dess befolkning.

FÖR HELVETE få tummen ur arslet och ta kål på idioten. Idioter ska inte leda länder. Han kan sättas i Sibirien och rida runt på tundran på en häst naken tills han fryser ihjäl.

Hjälp Ukrainas president han är mer man än varenda karl i hela världen.


SLAVA UKRAINE!!!!!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.