jag

jag

måndag 9 maj 2022

Lat och arbetskygg. Låtsas sjuk

 

För några dagar sedan fick jag veta att någon sagt till sitt barn att jag är lat och arbetskygg. Att jag påverkat hen att inte vilja jobba.

Ja, det är sånt man kan få rakt i ansiktet som sjuk. Eller att folk frågar om jag är utvecklingsstörd eftersom jag inte jobbar. En liten rättelse, utvecklingsstörda jobbar i dag heltid för det mesta. Med lönebidrag eller aktivitetsersättning.

Jag fick min förtidspension 2003. Då hade man på fkassan försökt få Vingåkers kommun att omplacera mig, varför ska gudarna veta då jag jobbade på fritids och hade kunnat jobba kvar om man bara väntat tills jag blev färdigrehabiliterad. Det hann man inte och jag blev uppsagd.

Jag skickades först till Rehab på sjukhuset, sen till Loka Brunn i en månad, Ami där de trodde jag var utvecklingsstörd, och ville att jag skulle jobba på dc tryckeri för 1000 kr i månaden. Jag var gravid och fick höra att jag skulle ta abort...

Jag är inte utvecklingsstörd.

Jag är handikappad.

Jag har arbetstränat, utretts och befunnits icke arbetsför pga att ryggen och nacken är så dåliga att man inte visste om de skulle hålla för ett arbete. Jag har artros i flera stora leder. Allt detta vet ni ju. Ändå dyker det upp folk i ens närhet som anser att man är inbillningssjuk. Jag har dock röntgen bilder som styrker det jag säger.

Jag har neurologiska problem också. Som i torsdags morgon då jag fick kramper i benen pga att jag sen mars haft ont i ryggen och där svullen ärrvävnad som vuxit in i durasäcken, dvs nerverna är ihop växta med ärrvävnaden och om jag får en sträckning så kissar jag på mig och ändtarmen stänger inte och så kommer kramperna

Jag föll rakt över rollatorn när hälen försvann och jag stod på tårna. Min droppfot utan känsel råkade hamna mellan metallbromsen på rollatorn och hjulet. Där av allt blod. Tyvärr for tårna in under foten och när jag försökte trampa ner och bort krampen bröt jag stortån(igen) och en mellan tå. I går kväll hände det igen att stortån hängde så mycket att den vek sig under foten igen.


Inbillningssjuk.....


Blev en resa till vård centralen i stan. I dag är stortån röd och svart och blånaden från mellan tån är nere vid fotens början och stortån blöder än.

Sånt här händer då och då. I Brevens föll jag rakt in i det gamla elementet och har därför ribbor i pannan än. 

spinalvätskan kommer snart inte fram i nacken, då degregerar kotorna, dvs de krymper och faller ihop som vid benskörhet. 

Inbillningssjuk.

Som ung spådde jag mig hos ett medium i Örebro. Jag hade precis varit hos Rune Hallberg ortoped och fått veta hur dålig min rygg var och att den hade samma status som hos en 80 åring. Då var jag 25 år. 

Mediet sa till mig att jag var sjukare än jag visste och att mitt liv skulle bestå av smärta och sorg.

Han hade rätt, även om jag var arg när jag åkte därifrån.

Terry sa förra året att jag skulle bli frisk och dansa på stor torget.

Det kommer aldrig att hända.

Vi har förresten ingen kaffebryggare heller, som kan gå sönder.

Jag är en varannan dag människa.

En dag pressar jag mig till det yttersta, diskar, städar, tvättar eller rensar ogräs. Sen ligger jag i soffan i en till två dagar. För hela kroppen värken och benen bär mig inte.

Inbillningssjuk, arbetsskygg? Verkligen???


Sverige är smyg rasistiskt

 Det är val snart. Vänsterpartiet ville höja garantipensionen med 1000 kr. 

Fy fan skrek de borgerliga. 

Alla ska få höjd pension, alla utom dem som inte klarat av att jobba ett helt liv. Känner ni igen tongångarna. Arbeit macht frei. 

Alla jobb åt alla. Reklamen där en kvinna med förvridna händer såg ut att utföra en operation. Nä alla arbeten är inte för alla. Handikappade jagas runt i samma tempo som friska på Samhall enligt UG, samtidigt som de nekas smärtlindring av truliga läkare. Funktionshindrade blev av med sin aktivitetsersättning fast de jobbade precis med samma sak och lika länge som de friska.

Men någon höjd pension kommer de inte att få då många av dessa människor inte orkar jobba heltid ett helt liv. 

Jag läste i en veckotidning om en kvinna som blev sjuk och tog ut förtidspension. Sen räckte inte den låga pensionen till hyra, mat och medicin. Hon sökte då bostadstillägg och bostadsbidrag och fick nej eftersom hon frivilligt gått hem i förtid, skyll dig själv. Hon sökte socialbidrag och fick samma svar nu är hon hemlös.

Så vad vill då KD egentligen? jag tror att man vill slippa betala ut pension till invandrare som var sjuka, gamla eller blev sjuka och gamla i Sverige när de kom eller varit här ett tag. Insikten om att människor kan bli svårt sjuka i allt möjligt på grund av att de är traumatiserade av kriget i sitt hemland, är noll. Varför förstår vi inte dessa människor när vi är så förstående mot Ukrainare.? Har det med hudfärg att göra eller religion? Men det håller inte för många invandrare är kristna.


KD vill således höja pensionen för alla utom dem som bäst behöver höjningen. Man vill ge miljonären högre pension hen som har miljoner på banken. men sjuksköterskan, vårdbiträdet, grovarbetaren, jordbruksarbetaren, gruvarbetaren och städerskan ska inget få?

Vart tog devisen en för alla, alla för en vägen?

Kanske är detta det viktigaste valet vi kommer att ha, valet mellan medmänsklighet och invandrar hat.

Såg på ett annat program på TV miljörörelsen mot samhället. Vi ska inte sänka bensinpriset inte stötta elkostanderna. Nu jäklar ska miljömålen verkställas,

 Sverige ska rädda hela planeten skit samma som halva samhällets medborgare blir hemlösa på kuppen. Energiministern sa i fredags att vi alla har ansvar och ska därför se över vår energi försörjning. skaffa solpaneler eller annan värmekälla. vi kan utnyttja ROT 30% lägre kostnad, möjligen har det höjts? Vi ville låna till värmepump vatten/luft eller jordvärme. Banken sa nej eftersom vi har för låg inkomst. Vi har alltså inga betalningsanmärkningar, än. Så vi får inga banklån, vi har inte råd att ha värmen på, snart har vi inte råd att duscha, tvätta mm. Och matpriserna kommer tredubblas. Vi får välja mellan att äta eller åka bil. Pappa kommer får säga upp sig om bensinen stiger mer. 

I programmet talade man om hur man ska få med sig medelklassen, de fattiga skiter man i. Alla ensamstående föräldrar, sjuka, gamla, handikappade, funktionshindrade och lågavlönade.

Snacka om att gynna en elit och vända ryggen åt de misslyckade eller som Gudrun sa de får skylla sig själva att de inte gjorde karriär. 

Det verkar helt främmande för eliten i Sverige att alla inte har kropp eller huvud att göra karriär. Att somliga precis som på 1800-talet får göra skitjobbet åt överklassen. Vi är faktiskt på väg till baka dit med mössan i näven och böjd nacke. 

Och det skall du veta att det är precis så M,KD mfl vill. Billig arbetskraft, billiga lyxvåningar, billiga bilar och rena tomma vägar då få kommer har råd att köra bil. Tomt också på utlandsresorna.

Alla ni som inte har en inkomst på över 100 000 kr i månaden, ni är ingen överklass ni är inte ens knappadel.

När det väl gäller räknas bara de adliga, de besuttna och politikerna. Visste ni till exempel att det finns krafter inom högern som vill ta bort rösträtten för icke högskolestuderande? Nä för de fattar ändå inte vad de röstar på. Det är också en fråga företagarorganisationen driver. max 100 i riksdagen och bara högutbildade, ingen Göran Persson eller Feldin. 

Och i ett nafs var hela arbetarrörelsen bort sopad. Inget fack för de svarslösa,

inga rättigheter, ingen lön du kan leva på, tillslut ingen pension, du får jobba tills du dör.

Sverige i dag på väg dit hän. Ja du rösta du på Högern speciellt kristet är ju inte budskapet. Visserligen står det i bibeln att vår Herre skall skilja agnarna från vetet. 

Somliga politiker tror visst de är Gud.

Så allt vad du vill att människorna skall göra för dig, gör det för dem.

Älska din nästa som dig själv. har vi glömt det?

Ebba går ju i bräschen genom att jaga en gammalgubbe för att få huset han sålde nästan gratis till henne, som han inte förstod hur mycket det var värt och nu vill ha tillbaka det. Så tyst det är i pressen om detta.

SD vill skicka hem hela familjen om äldste sonen säljer knark. Han kanske gör det eftersom familjen inte kan klara livet på de låga bidragen vi ger dem, så SD och M vill sänka dem ytterligare.


Var är sans och vett?

Borta. Vi har valt in idioter utan empati på alla högre poster.

Värsta cheferna är kvinnor bara att titta på tvs nya satsning, en riktig monster kvinna. Usch. Värre än vad Trump va i den rollen. Hon ringer upp anställda och frågar varför de är sjuka.

Det har hon inte med att göra, ditt privatliv eller hur du är sjuk.

Men det är bara början.... Mörkret stiger för de fattiga, sjuka och lågavlönade/arbetarna.