jag

jag

tisdag 24 januari 2023

Paludan och en hängd Erdogan

 


Ute är det på väg att bli vår.

Men ute i världen går vi mot en finnbullavinter. 

Ryssen är fullständig bortom all räddning. Putin har tappat förståndet fullkomligt något jag aldrig trodde skulle hända. Jag trodde han brydde sig om sitt folk. Nu skickar han ut dem i ett krig utan riktiga kläder och med gamla vapen för att bli kanonmat i Ukraina.

Ukraina fick en komiker till president som Ryssland trodde var lika blåst som han spelar i filmerna, men han är mer man för sina kläder än Putin någonsin kan bli, oavsett om han rider naken på en björn.

Med på tåget är Belarus och Turkiet. Att Erdoğan går Putins ärenden är inte helt officiellt men tyvärr är det nog så. För vad har han för nytta av att Sverige hålls utan för Nato?

Nu hittar han på alla omöjliga anledningar till att släppa in Sverige. Vi ska utlämna alla dem han vill mörda eller slänga i fängelse för att de vill ha Kurdistan tillbaka, ett land som slaktats mellan grannländerna.

Ja Nato motståndare har hängt en docka upp och ner i en lyktstolpe, vem bryr sig? Den är ju inte ens lik Turken. Sen har vi Paludan eller vad nu Dansken heter...

Han är ett förvuxet barn som bränner koranen. Att han gör det i Sverige är obegripligt men som jag uppfattar det är han Islamofob som hatar invandrare. Jag tycker inte det är förenligt med yttrandefriheten att kränka ett helt folk.

Han vill bara ställa till elände, gnuggade händerna när han ficktill upplopp i flera städer. Var så lycklig att han fortsätter och försöker provocera fram hat våld. Utvisa honom, döm honom för uppvigling av folkmassa. Han om någon är skyldig till att vår natoansökan går i graven.

Höga militärer hintar om att Ryssen har långt gående planer på att inta Gotland och Sveriges fastland.

Det märks möjligen, än så länge på cyberatackerna som kommer i sjok dagligen och alla spioner Norge och Sverige haffat. 

Regeringen lovade rätt mycket innan valet nu har de omformulerat sig och står inte ens för att de ljugit oss väljare rakt upp i ansiktet. Företag går i konkurs eftersom regeringen inte kan tänka sig skjuta på skatten de skulle betalat för pandemin nu istället för då det var lockdown (ich) Rätt vore att ge dem anstånd tills Ebba löst det här med elen... 

Sen är vår stadssekreterare också en lögnare vilket Kristersson inte tycker är så farligt, när för han har ju ljugit för hela folket, vad kan vara värre? Men jag bryr mig inte om han ljuger, mitt problem är att idioten fiskat FRIDLYSTA ÅLAR, det borde vara fängelse på det. För kan man fiska fridlysta ålar kan man ju skjuta varg, plocka ägg från fiskgjuse mm 

Dessutom sprids det nu på nätet att flera kvinnor i s är alkoholister.... som om det inte är nog med lögner nu.

Hur kunde vi börja avveckla kärnkraften när vi ska elektrifiera alla fordon och fabriker? Varför såldes kärnkraften till bla eon? som la ner den eftersom elpriset var för lågt, ja nu är det definitivt högre.

Så jag antar att eon är nöjda...


Nej vi står ensamma i Kristerssons regering, vanligt folk räknas inte.

SD lovade en massa innan valet men glömde kolla om det ens var genomförbart, vilket det inte är.

800 fler platser på våra överbelagda fängelser behövs.  Men det ska ju lösas med att fler utvisas, vart?

Många gängkriminella är etniska svenskar, bla mc gängen...

Folk är fattiga så vi höjer räntan och elpriserna. många kommer bli hemlösa...

Till sist, varför bojkottar vi inte Turkiet som resmål?

Varför sprida dina surt sparade pengar i ett land som hatar svenskar?

Åk någon annanstans...