jag

jag

onsdag 24 november 2021

Jobblinjen, alla ska jobba, helst gratis tills de stupar på sin post.

 

Det är krig i riksdagen. Nya arbetar partiet moderaterna vill sänka skatten en gång till för dem som jobbar. Inga jävla bidrag till dem som är sjuka( Kallas jobblinjen) De ska jobba åt de rika så de blir ännu rikare. 

Precis som på 1600-talet. precis som tyskarna tyckte att judarna skulle göra, för arbete befriar. Från vad? Livet? Hur i helvete kan människor i modern tid inte fatta att man kan bli så sjuk att det bara inte går att jobba, att de jobb som ex jag skulle kunna uträtta inte finns. Varför? därför att jag kan vara "frisk" på förmiddagen och inte kunna gå på eftermiddagen. Eller jag kan må rätt bra på sen sommaren men fruktansvärt sjuk på vintern. Vem kan erbjuda ett jobb där jag får komma och gå som jag vill? Jobba heltid ibland inte alls långa perioder. I synnerhet nu i dessa tider när man inte ens blir trevligt bemött på ortens vård central. 

Jag är tacksam att jag inte har en anställning för hur skulle jag klarat av att jobba utan smärtlindring? Jag överlever knappt utan smärtstillande tabletter. Nej jag har inga sånna jag vilar i soffan om dagarna istället för att städa lite, duscha som normala människor och tvätta håret, det går inte nu. Jag får förlita mig på dotterns goda vilja.

M vill sänka bidragen för de som har sjukersättning eller lever på socialbidrag. Jätte bra... eller...

Man vill tvinga folk ut i arbete... det finns inga jobb för äldre analfabeter i Sverige i dag. och eftersom man inte vill ha arbetsmarknadsåtgärder så finns inget alternativ. Moderaterna vill tvinga ut invandrare och andra fattiga ut i kriminalitet.

Nä så sa väl inte den lille mannen i moderaterna?? jo faktiskt så gjorde han det. Han sa också att det måste bli fler poliser och längre fängelsestraff i synnerhet för dem som stjäl dyra Rolexklockor och bilar för de rikaste fy fy.

Så först bedriver man en politik som gör att fler hamnar i utanförskap sen straffar man dem för att de försöker överleva på stölder, knark och annat skit.

Nej, man går fel väg.

 Ingen har bett om att vara fattig ingen vill se sina barn i sämre kläder än alla andra. Inga barn vill tigga pengar av redan fattiga föräldrar man löser det på annat sätt. och där mitt framför ögonen står en cool kille med snygga kläder, dyr klocka och guld runt halsen han ger dig 10 000 kr för att köpa nått du vill ha. och sen är det på den vägen du vandrar.( tills alla dör av Diamond, läs den)

Hjälper det då att morsan och farsan fått ännu mindre bidrag? nej knappast.

Så vad ska vi göra?

Sluta se på samhället som vi och dom. Inse att med lite otur kan du vara den som får akassan indragen för att du inte kan söka de jobb AF tycker, eller du som inte blev frisk utan blev utförsäkrad från fkassan, därför att du inte hittade det där jobbet de sa att du skulle klara av, för att det inte finns.

Ingen ser att dessa höger politiker försöker driva klockan tillbaka till den tiden då vi alla utan adlig titel stod med mössan i näven.

Men adeln är ny nu, nu räknas inte stamtavlan längre. Vår nya adel är Jocke och Jonna. Bianca, mfl. Unga dåraktiga människor som lever på att konsumera skit så att du blir avundsjuk tar lite sms lån och vill hänga med. Alla vill hänga med tills man hamnar i lyxfällan... och får stå med skammen.

Hur man nu har mage att skryta i tv, videos mfl ställen med sin konsumtion när planeten håller på att gå under på grund av den samma. skäms.

Men käre moderat om vi nu inte har existensberättigande låt då gasa ihjäl oss tärnade. Bättre med en snabb död än att svälta ihjäl på gatan.

På gatan ja där bor ju bara missbrukare.

Gör det? nej såklart inte. Det har kommit till några nya fattig pensionärer vars äkta hälft dog och det blev inget över sen till räkningarna.

Jag har sökt bostadstillägg men fick avslag, varför därför att vår värmekostnad var för låg. vilket i sanningen beror på att vi inte har råd att ha värmen på. 14 grader brukar det vara på morgonen när vi vaknar. Gick till banken ville låna pengar till en vatten/luftvärme pump men fick nej. Vi har för låg inkomst eftersom jag inte får bostadstillägg eller bostadsbidrag.

Sverige 2021.

Det är inte invandrarnas fel. Det är politikerna som inte har en aning om hur det är att inte ha mat på bordet, ett välavlönat jobb att gå till.

Ur klasskillnader föds hat och kriminalitet. Det är bara så. Och precis som då straffar vi dem som inget har för att de just det inte har något. Om alla har det ungefär lika bra, så finns det ingen avundsjuka på det de rika har, för då kan alla köpa det de vill ha istället för att sno det.

Palme hade rätt.